Vreau sa devin membru

Blocul Național Sindical este o confederație sindicală, reprezentativa la nivel national, la baza căreia se află lucrătorii din întreprinderi, societăți comerciale, regii, instituții publice, etc constituiți în sindicate afiliate la BNS.

Cine poate adera la BNS?

Orice tanar, cu sau fără loc de muncă, antreprenor sau persoana in cautarea unui loc de muncă poate adera la BNS pentru a beneficia de sprijin pentru integrare pe piața muncii.
Afilierea la BNS se poate face astfel:
Pasul 1: acceseaza link-ul: http://www.bns.ro/adera-la-bns-persoana-fizica si completeaza cerea de adeziune la Structura Garantii tineri
Pasul 2: completeaza cererea de adeziune – nu uita ca la rubric ”sindicatul la care doriti afilierea” sa selectati Garantii tineri, apoi trimiteti cererea.
Pasul 3: pe mail veti primi un link pentru completarea cererii de inregistrare, completati datele din formular, iar apoi trimiteti cererea.
Pasul 4: veti primi pe mail un user si o parola – intrati in www.garantiitineri.ro<http://www.garantiitineri.ro> – apasati butonul Autentificare – introduceti datele de autentificare.